Lirik Lagu Sugeng Dalu – Denny Caknan

Irene

Lirik Lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan

Judul Lagu: Sugeng Dalu

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani

Wis suwe we ra reneWe lungo mung masalah sepele

We golek liyane

Tambah loro

Yakin we teko nambahi sengsoro

Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali

Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka

wis cukup wingi, ra pengen baleni

Mario lehmu dolanan ati

Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang

Masio isih kadang kelingan

Kowe sing tak sayang-sayang

Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo

Perihe ati sing mbok paringi

Wis cukup ra bakal tak baleni

Aku wis ora gagas kata luka

Wis cukup wingi, ra pengen baleni

Mario lehmu dolanan ati

Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang

Masio isih kadang kelingan

Kowe sing tak sayang-sayang

Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo

Perihe ati sing mbok paringi

Wis cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati sing mbok paringiOra tak baleni [dan]

Next Post

Lirik Lagu Alone - Alan Walker

Judul Lagu: Alone Lost in your mind I wanna know Am I losing my mind? Never let me go If this night is not forever At least we are together I know I'm not alone I know I'm not alone Anywhere, whenever Apart, but still together I know I'm not […]