Lirik Lagu Lintang Ati – Nella Kharisma

Irene

Lirik Lagu Lintang Ati - Nella Kharisma

Judul: Lintang Ati

Cipta: Maska

Lintang sing ono ing wengi

Gawe kangen ati

Ati sing tansah nandang kasmaran iki

Endahe esemu gawe bungahe atiku

Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu

Ing saben wengiku

Keroso ing sumilire angin dalu

Sliramu duh kang mas

Sing dadi memani e kalbu

Mung sliramu sing ono ning atiku

Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne

Roso kangen marang sliramu

Nadyan batin pengen ketemu

Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen

Kangen sing neng jero dodoku

Gedene roso tresno iki amung tak simpen

Ning jero ati

Lintang sing ono ing wengi

Gawe kangen ati

Ati sing tansah nandang kasmaran iki

Endahe esemu gawe bungahe atiku

Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu

Ing saben wengiku

Keroso ing sumilire angin dalu

Sliramu duh kang mas

Sing dadi memani e kalbu

Mung sliramu sing ono ning atiku

Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne

Roso kangen marang sliramu

Nadyan batin pengen ketemu

Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen

Kangen sing neng jero dodoku

Gedene roso tresno iki amung tak simpen

Ning jero ati

Ning angin tak titipne

Roso kangen marang sliramu

Nadyan batin pengen ketemu

Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen

Kangen sing neng jero dodoku

Gedene roso tresno iki amung tak simpen

Ning jero ati

Share lyrics on Facebook

Lihat [end]

Next Post

Lirik Lagu April - Fiersa Besari

Judul Lagu: April Coba tanya hatimu sekali lagi Sebelum engkau benar-benar pergi Masihkah ada aku di dalamnya? Karena hatiku masih menyimpanmu Kisah kita memang baru sebentar Namun kesan terukir sangat indah Ku memang bukan manusia sempurna Tapi tak pernah berhenti mencoba Membuatmu tersenyum, walau tak pernah berbalas Bahagiamu juga bahagiaku […]