Breaking News in Indonesia

Lirik Lagu Lamunan – Yayan Jatnika

Lirik Lagu Lamunan - Yayan Jatnika

Judul Lagu: Lamunan

Daun kalapa nu oyag katebak angin

Siga gupayna, kawas gupayna nu lawas ilang

Kasawang deui nembongan deui

Asih munggaran nu teu kahontal

Dina lamunan

Mun seg manehna kiwari aya gigireun

Meurenan hate moal tagiwur dirungrung gandrung

Atuh ka mana? Naha di mana?

Ukur ngolebat dina lamunan

Dina lamunan

Unggal tempat tos dipapay

Manehna taya laratan

Unggal beja nu katampa

Dijugjug waleh teu aya

Kembang-kembang katresna

Nu kungsi nyambuang

Ukur tinggal waasna

Nyeungitan lamunan

Mun seg manehna kiwari aya gigireun

Meurenan hate moal tagiwur dirungrung gandrung

Atuh ka mana? Naha di mana?

Ukur ngolebat dina lamunan

Dina lamunan

Unggal tempat tos dipapay

Manehna taya laratan

Unggal beja nu katampa

Dijugjug waleh teu aya

Kembang-kembang katresna

Nu kungsi nyambuang

Ukur tinggal waasna

Nyeungitan lamunan

Unggal tempat tos dipapay

Manehna taya laratan

Unggal beja nu katampa

Dijugjug waleh teu aya

Kembang-kembang katresna

Nu kungsi nyambuang

Ukur tinggal waasna

Nyeungitan lamunan [dan]