Lirik Lagu Pamer Bojo – Didi Kempot

Irene

Lirik Lagu Pamer Bojo - Didi Kempot

Judul: Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti spree suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing nang njero lemariku

Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku

Nangi kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng sopo seneng aku yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar neng ngarepku [did]

Next Post

Pemerintah Target Lifting Minyak Capai 1 Juta Barel Per Hari di 2030

Menteri Energi Dan Sumber Daya Mineral (ESDM), Arifin Tasrif optimis dapat merealisasikan target lifting minyak sebesar 1 juta barel minyak per hari (bph) pada tahun 2030. Optimisme tersebut disampaikan karena saat ini di Indonesia masih terdapat 68 dari 128 cekungan yang berpotensi mengandung minyak dan gas bumi (migas) yang belum […]